Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Líra levelű Fügefa 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
53 899 Ft
Csak ma
32 299 Ft ÁFA-val
25 432,28 Ft ÁFA nélkül
95 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Fügefa szlovák megfelelője, ama Fikus elnevezés csak e nemzetség dísznövényeire utal, különösen azokra, melyek kemény, fényes, sötétzöld elliptikus levelekkel rendelkeznek. A Füge család több mint 800 trópusi és szubtrópusi fás szárú növényfajt tartalmaz. A Fügefák másodlagos törzset képeznek légies gyökereikből. A mi körülményeink között a trópusi fajokat dísznövényként termesztik. A Füge egy szubtrópusi faj, mely a Földközi - tenger térségéről származik, Szlovákiában is termesztik, valamint importálják gyümölcseit (füge). A Füge lombhullató fa vagy cserje, általában 10 m, de legfeljebb 15 m magasra nő. A levelek egyszerűek, 10-30 cm hosszúak. Egyes források szerint egyszikű, mások szerint kétszikű növény. Pépe és az éretlen gyümölcse mérgező.

Előfordulás

A Közel - Keletről és Nyugat - Ázsiából származik, de ősidők óta termesztik, valamint mára már a világ minden táján megtalálható dísznövényként és gyümölcsfaként. Ázsia és Észak - Amerika helyi térségeiben honosított faj lett. Szlovákiában több évszázada termesztik meleg területeken, szőlőkben, illetve különböző védett helyeken, de termesztése hazánkban nem nyereséges, mivel a Fügefa gyakran megfagy.

Paraméterek

A mi mesterséges Fügefánk 150 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 6 kiváló minőségű műanyag törzsből áll, lombozata pedig ezen törzsek felében kezdődik. 95 darab levéllel rendelkezik, melyek szintén műanyagból készültek, érintésre viszont teljesen élethűek. A levelek természetes zöld színűek, fehéres szélekkel. Ez a fügefa az ő élő változatának tökéletes mása. Fügefánkat 17,78 cm átmérőjű díszbetétben szállítjuk, mesterséges aljzattal ellátva, melynek felülete mohautánzattal borított.

Elhelyezés

A mi mesterséges Fügefánk nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz az Ön otthonának vagy irodájának, valamint el is fogja feledni majd, hogy ez a Fügefa valójában mesterséges. Nagyon szépen elhelyezhető egy kisebb asztalon, talapzaton vagy akár egy dekoratív virágcserépben is. A mi mesterséges Fügefánk garantáltan egzotikus közérzetet biztosít majd közvetlenül az Ön otthonában.

Kombinációk

A mesterséges Fügefa nagyon jól kombinálható más Fügefajokkal, illetve különböző Pálmafajokkal is. Amennyiben aggódik, hogy virágzó növényei nem mutatnának jól egy Fügefa társaságában, valóban téved. Nagyon szépen kiegészítik egymást például a Sárkányfával vagy a Kaméliával, valamint tökéletes összhangot létesítenek a mi műanyag virágcserepeinkkel is, melyek számos változatát megtalál kínálatunkban. A virágcserépbe való ültetést továbbá különlegessé teheti azáltal is, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére, melynek nagy választékát szintén megtalálja honlapunkon.

Paraméterek

Termékkód 20062
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 10 cm
Beszúrás szélessége 16 cm
Szárak / szárak száma 6 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 20 cm
Elágazó anyag műanyag
Levél szélessége 8 cm
Levél hossza 20 cm
Lapok száma 95 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe fehér, zöld
Törzs / szármagasság 50 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!