Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Dracena műfa 180 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
58 199 Ft
Csak ma
53 199 Ft ÁFA-val
41 888,98 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Dracéna egy nagyon kedvelt szobanövény. Nevének eredete az ókori görög Drakaina vagy "Sárkányfa" szóból származik, köszönhetően a Dracéna száraiban található piros gumiszerű gyantának, melyet a sárkány véréhez hasonlítottak. Több évszázaddal ezelőtt ezt a gyantát fogkrémként, festékként és gyógyszerként is használták. Ma is használják lakkként vagy nyomtatásnál. A Dracéna gondozása viszonylag egyszerű, és akár túl is élhet némi elhanyagolást. A figyelmet nemcsak friss zöldjével és gyönyörű színmintáival vonzza, de a levegő minőségét javító képességével is. A levelek felső és alsó részeinek nedves ruhával való rendszeres törlése lehetővé teszi számára, hogy szabadon cseréljen levegőt a helyiségben. Jellegzetes kard alakú leveleinek és minimális gondozási igényeinek köszönhetően a Dracéna szinte tökéletes szobanövény.

Előfordulás

A Dracéna őshonos Madagaszkáron, illetve az Indiai - óceán számos más szigetén is. Természetes módon csak meleg éghajlaton nő. Bár természetes környezetében tisztességes magasságot ér el, belső térben sokkal kisebb. Például a Dracaena fragrans (Illatos Dracéna) Afrika trópusi részein eléri a 15 méteres magasságot, míg a belsejében 1 - 1,8 m magas.

Paraméterek

A mi mesterséges Dracenánk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 3 törzsből áll, amelyek zöld műanyagból készültek. 61 db. gyönyörűen hosszúkás, kard alakú, műanyag levél díszíti, melyek érintésre és szemre is élethűek. A levélzet a törzs tetején kezdődik. Ez a pálmafa az élő változatának tökéletes mása. Ezt a Dracénát 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, mohával borított mesterséges szubsztrátummal ellátva.

Elhelyezés

A Dracéna nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának, valamint el is feledi majd, hogy ez a növény valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben, mindig a lakás vagy ház legreprezentatívabb részein. A Dracéna garantáltan egzotikát csempész egyenesen az Ön otthonába.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy kombinálja a Dracénát olyan növényekkel, melyek természetes környezete a szigeteken vagy száraz éghajlati helyeken található, mint pl. különböző kaktuszokkal, Dracénákkal vagy Jukka pálmákkal. Egyénként is tökéletesen kitűnik, hiszen gyönyörű hosszúkás levelei önmagukban is szépek. Nem véletlen, hogy a Dracéna az egyik legnépszerűbb szobanövény. A Dracéna nagyon jól kiegészítődik földes színű virágcserepekkel. Szépen kiegészíthető világos színű dekoratív kaviccsal is, melyen szépen kihangsúlyozzák ezt a gyönyörű növényt. Virágcserepek, dekoratív kavicsok, valamint egyéb említett termékek nagy választéka is megtalálható weboldalunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20075
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 60 cm
Levél szélessége 9 cm
Lapok száma 61 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 75 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!