Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Kentia pálma 210 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
60 799 Ft
Csak ma
55 499 Ft ÁFA-val
43 700 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kentia pálmát más néven Paradise Palm, Sentry Palm vagy Thatch Palm - nak is nevezik. Ez egy viszonylag lassan növekvő, elegáns pálmafaj, melyet gyakran egyszerre három vagy több növényből álló csoportokban ültetnek. Ideális pálmafa a házon belüli termesztéshez, de nagyon jól boldogul Dél - Kalifornia tengerparti területein is. 1885-re a pálmafa elsőbbrendűvé vált Nagy - Britanniában, ahol a Journal of Horticulture megjegyezte, hogy: "Ezekre a Kentiákra nagyobb a kereslet, mint bármely más pálmafára, nagyszerű szépségüknek és tartós tulajdonságaiknak köszönhetően." Népszerűségük másik oka Viktória királynőnek tulajdonítható, aki minden egyes otthonában termesztette őket, valamint utasítást adott arra, hogy Kentia pálmafáit helyezzék el koporsója köré.

Előfordulás

A Kentia pálma Lord Howe - szigetről (lakosság: 382) származik, egy kicsi földterületről Ausztrália keleti partjainál. E sziget nevéről kapta a Howe forsteriana botanikai elnevezést. Lassan nő, ezért akár több évtizedbe is telhet, míg eléri a 10 méteres maximális magasságot. Ezt a fajt a Természetvédelmi Világszövetség sebezhetőnek tartja. Lord Howe szigetén vadmagvak összegyűjtésével és csíráztatásával termesztik, hogy dísznövényként exportálják a világba. A magvak és palánták kereskedelme szigorúan szabályozott.

Paraméterek

A mi mesterséges Kentia pálmánk 210 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 4 törzsből álló szára műanyagból készült, alsó részeit pedig természetes fa borítja. Ennek a pálmának 20 különböző magasságú ága van, melyek ezáltal növelik sűrűségét. 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk, melynek felülete mesterséges mohával borított.

Elhelyezés

Amennyiben trópusi hangulatot szeretne varázsolni otthonába, nem szabadna hiányoznia a Kentia pálmának sem gyűjteményéből. Ez a növény nagyszerűen mutat otthonában, irodájában, valamint tökéletes dekorációként alkalmazható bevásárlóközpontokban vagy kávézókban. Minden szobát felelevenít és valóban utánozhatatlan módon pezsdíti fel a helyiségeket. A trópusi Kentia pálmafa minden otthon gyönyörű dekorációs kiegészítője, ezért Önnek is csak ajánlani tudjuk.

Kombinációk

A mi Kentia pálmánk más típusú, kínálatunkban megtalálható pálmákkal is kombinálhatóak. Lombnövényekkel való variálása is előnyös, ilyenek például a Difenbachia, Monstera vagy az Alokázia. Ugyanakkor egyénként is kiválóan megállja a helyét. Egyszínű virágcserépben méginkább kitűnik szépsége, valamint ízléses módon kiegészíthető fehér dekoratív kavicsokkal vagy faforgáccsal. Minden említett terméket megtalál weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20014
Magasság 210 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 20.1 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag, faipari
Ágmagasság 83 cm
Ágak száma 20 ks
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 85 cm
Levél szélessége 29 cm
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 40 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!