Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Kolokázia fa 140 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
54 399 Ft
Csak ma
49 599 Ft ÁFA-val
39 054,33 Ft ÁFA nélkül
27 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani október 4., szerda
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta október 5., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Kolokázia latinul Colocasia esculenta, vagy más néven Taró, a gumós trópusi növények egyike. Becslések szerint a Tarót már időszámításunk előtt 5000 évvel is termesztették a nedves trópusi India területén. Később a görög és a római történészek fontos terményként írták le. Indiában "Gader" néven ismerik, Indonéziában pedig Talasnak vagy Keladinak hívják. A gumókból szív alakú levelek nőnek, hosszú szárakon.

Előfordulás

A Taró valószínűleg Malajzia alföldi nedves élőhelyeiről származik. Becslések szerint már a nedves trópusi India területén is termesztették 5000 évvel időszámításunk előtt. Indiából tovább terjedt nyugatra, az ókori Egyiptomba. Ez egy trópusi növény, ezért ha termeszteni akarjuk, biztosítanunk kell számára a megfelelő környezetet. Ebből kifolyólag leginkább beltéri növényként termesztik, valamint fűtött trópusi üvegházakban. Lehetőség van víz alatti termesztésre is.

Paraméterek

A mi Kolokáziánk 140 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Három kíváló minőségű műanyagból készült törzsből áll, melyek finom anyaggal vannak bevonva. Levélzete a törzs elején kezdődik, mely 19 darab élethű, műanyagból készült levélből áll. Ez a Kolokázia az ő élő verziójának tökéletes mása. A Kolokáziát 20,32 cm átmérőjű, mesterséges aljzattal ellátott, alap műanyag virágcserépben szállítjuk. Az aljzat felülete mohautánzattal borított.

Elhelyezés

Ez a Kolokázia nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának. El is fogja feledi, hogy valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben, mindig a lakás vagy a ház legreprezentatívabb részein. A Kolokázia garantáltan becsempészi a trópusokat az Ön otthonába.

Kombinációk

A mesterséges Kolokázia nagyon jól kombinálható más típusú pálmákkal, de különféle Cikászok és Filodendronok társaságában is rendkívülien mutatós. Amennyiben attól tart, hogy a Taró mellé nem fogja tudni elhelyezni virágzó növényeit, akkor valóban téved. Nagyon szépen kiegészítik egymást például az Orchideákkal és a Guzmániákkal is. A mi Taró növényünk tökéletesen összhangot létesít világos vagy sötét színű, rattan mintájú RATO virágcserepeinkkel, melyeket kínálatunkban is megtalál. A virágcserépbe való ültetést még különlegessé teheti, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére, melynek nagy választékát szintén megtalálja honlapunkon.

Paraméterek

Termékkód 20044
Magasság 140 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 49 cm
Ágak száma 17 ks
Levélmagasság 40 cm
Levél szélessége 30 cm
Lapok száma 19 ks
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 3 ks
Törzs / szár színe barna, zöld
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Rügy színe zöld
Törzs / szármagasság 38 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!