Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Filodendron 180 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
97 399 Ft
Csak ma
58 399 Ft ÁFA-val
45 983,46 Ft ÁFA nélkül
37 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Filodendron az Aron család növényeinek nemzetségéhez tartozik. Ezek kicsi, de robusztus évelő gyógynövények, melyek egész vagy tagolt levelekkel és apró virágokkal rendelkeznek. Nád alakú virágzatuk tüllel borított, gyümölcsei pedig bogyók formájában jelennek meg. A nemzetség mintegy 500 fajt tartalmaz, melyek kizárólag a trópusi Amerikában elterjedtek. A Filodendronok elsősorban szobanövényként ismertek, azonban mára számos különböző változatuk vált termeszthetővé. A trópusokon immáron szabadtéri dísznövényként is termesztik egyes változatait. Ezen felül helyénvaló megjegyezni, hogy kalcium - oxalát tűket tartalmaznak, amelyek fogyasztása irritálhatja az emésztőrendszert. 2018 - ban összesen 21 fajt soroltak át az új Thaumatophyllum nemzetségbe, beleértve a T. bipinnatifidum-ot és a T. speciosum fajokat is.

Előfordulás

A nemzetség körülbelül 482–538 elemezett és elismert fajt foglal magába, de a teljes száma magasabb, körülbelül 700 fajra becsülendő. Az Aron család második legnagyobb nemzetségéről van szó, mely kizárólag a trópusi Amerikában elterjedt, illetve kinyúl Észak - Mexikón és Közép - Amerikán át Paraguayig és Argentína északi részéig, magába foglalva a Karib -szigeteket is. Ezen fajok sokféleségének központja elsősorban Brazíliában található. A Filodendronok főleg trópusi esőerdőkben nőnek, ritkábban fordulnak elő trópusi erdőkben, mocsarakban vagy vízfolyások mentén. Epifitaként vagy fél-epifitákként nőnek fákon, litofitaként sziklákon vagy rizómás gyógynövényekként szilárd talajokban, illetve mocsarakban. Elsősorban árnyékos élőhelyek kedvezőek számára.

Paraméterek

Mesterséges Filodendronunk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Egy világoszöld műanyagból készült törzsből áll, és 252 darab műanyag levélből, amelyek érintésre megkülönböztethetetlenek az élőtől. Levelei sötétzöld színűek, melyek csúcsai enyhén barna árnyalatokban pompáznak. Ez a mesterséges növény az élő változatának tökéletes mása. A Philodendron 20,32 cm átmérőjű alap műanyag cserépben, mohával borított felületű aljzattal együtt kerül forgalomba.

Elhelyezés

A mi mesterséges Filodendron fánk, tekintettel a tényre, hogy nem rendelkezik UV védelemmel, belső térre alkalmazkodott. Tökéletesen beillik a lakások világos és nyitott szobáiba, ahol szépsége garantáltan élénkítheti azok belső tereit. Megjelenésének köszönhetően kitűnő lehetőség adódik szállodák és éttermek, illetve előcsarnokok felújítására. Önmagában is tökéletesen kiemelkedhet, ezért nincs szüksége társra más növények formájában. Tökéletesen helyettesíti a Philodendron élő változatát.

Kombinációk

A mesterséges Filodendron nagyon jól kombinálható más fügefajokkal, illetve különböző pálmafajokkal is. Az említett tipusú Filodendron tökéletes összhangot teremt a mi műanyagból készült, RATO virágcserepeinkkel együttműködvén. Világosabb vagy sötét színű rattan mintában elérhető termékeinket megtalálja kínálatunkban. A virágcserépbe való ültetést azáltal is különlegessé teheti, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére, melynek nagy választékát honlapunkon is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20058
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 8 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Törzs / szár hossza 100 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 17 cm
Levél szélessége 9 cm
Levél hossza 17 cm
Lapok száma 252 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Ág színe barna
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!