Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Arékapálma 225 cm

Kedvezmény
9 %
Eredetileg
109 999 Ft
Csak ma
99 999 Ft ÁFA-val
78 739,37 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani október 4., szerda
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta október 5., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az Arékapálma, ama Arékapálmák családjába tartozó növénynemzetség, mely mintegy 50 fajból áll. Ezen pálmafák számos törzse bokros elágazású és levelei megannyi fényes, egymással szembenálló, legyező alakú részekre oszlanak. Az Arékapálma karcsú és akár 25 méter magasra is megnő. Törzsének átmérője átlagosan 20-30 cm. A levelek hegyesek, legfeljebb 10 cm szélesek és 1,5-2 méter hosszúak. Dísznövényként termesztik a trópusi és szubtrópusi területek kertjeiben és szobanövényként beltéren. Néha Pillangó Pálmának is nevezik a levelei formája miatt.

Előfordulás

Az Arékapálma Malajziában őshonos, de a trópusi Ázsiában és Kelet - Afrikában is termesztik. Ez a tipikus, legyező alakú pálma nő Első és Hátsó-Indiában, Pakisztánban, Ceylonban, Kínában, Tajvanon és a Maláj-félszigeten is. Sok trópusi és szubtrópusi területen egyaránt termesztik, amennyiben az éghajlat engedélyezi. A legelterjedtebb Thaiföldön, Vietnamban, Malajziában, Burmában és Srí Lankán. Immáron Kelet -Afrikában is kezdetét vette a termesztése.

Paraméterek

A mesterséges Aréka pálmafánk 225 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 25,4 cm átmérőjű alap műanyag cserépben szállítjuk, mohával borított felületű aljzattal ellátva. Az Arékapálma 5 műanyagból készült törzzsel rendelkezik, melyek felületét természetes fakéreg borítja. A pálmafán 47 mesterséges, természetes zöld levél található, amelyek kiváló minőségű műanyagból készültek, de megkülönböztethetetlenek az élőktől.

Elhelyezés

Belső térre rendeltetett. A gyönyörű, mesterséges Aréka pálmafa magasságával alkalmas nagy reprezentatív csarnokok, közös helyiségek vagy tágas fogadók bearanyozására. Remek kiegészítőként szuperál minden olyan területen, ahol zöldet szeretne, de azok nem alkalmasak élő növények gondozására, akár fényhiány vagy időhiány miatt. Hosszú élettartamot biztosít - és mindezt karbantartási igények nélkül.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy kombinálja az Arékát különféle pálmafákkal, amilyen például a Livistona vagy páfrányfákkal, illetve az Ön által választott pálmákkal. Minden zölddel harmonikus belső teret fognak varázsolni. Azonban, az Arékának nincs különösebb szüksége társra, tökéletesen ki tud emelkedni a térben önmagában is. Ellenben, célszerű egy dekoratív virágcserépben való elhelyezése, mivel a helyesen kiválasztott virágcserép képes fokozni a pálmafa egyedi szépségét. A virágcserepek méretes választékát megtalálja weboldalunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20013
Magasság 225 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 21 cm
A betét átmérője 24.3 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga műanyag, faipari
Ágmagasság 23 cm
Levélmagasság 48 cm
Levél szélessége 24 cm
Lapok száma 47 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 110 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!