Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges trópusi tenyér 76 cm

Kedvezmény
14 %
Eredetileg
18 699 Ft
Csak ma
16 099 Ft ÁFA-val
12 676,38 Ft ÁFA nélkül
2 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 6., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 7., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A trópusi pálmafák egy család az arekotvar családból . Elágazó törzsű fák. A pálmafák a trópusi és szubtrópusi zónák tipikus növényei, a mérsékelt öv melegebb területein csak néhány pálmafaj nő. E nemzetség növényei közé tartoznak a vékony törzsű pálmafák, általában több törzs, amelyeken gyűrűs hegek vannak. A növények levelei függőlegesek, élénkzöldek, lándzsa alakúak , gerinc alakúak, csúcsukon vágottak és viszonylag sűrűn helyezkednek el. Nem jelent problémát, ha a tenyér alsó szárának vége száraz, mert általában a tenyér alsó levelei elhalnak.

Esemény

Több mint 3400 pálmafajt ismerünk. Világszerte minden trópusi és szubtrópusi területen termesztik, és beltéri növényként is termesztik a hidegebb övezetekben. A pálmafák világszerte népszerűek, széles körű felhasználást kínálnak. Hazánkban főleg dísznövényként termesztik őket , de származási országukban sokkal fontosabbak az emberek számára. Megélhetést, lakások építéséhez szükséges anyagokat és egyéb, az élethez szükséges dolgokat hoznak nekik.

Paraméterek

A mesterséges trópusi pálmafánk 76 cm magas , beleértve az alapvető műanyag virágcserepet , amelyben szállítjuk. A virágcserép átmérője 10,16 cm , a mesterséges hordozó felületét mohautánzat borítja. A 3 zöld törzs anyaga műanyag. 8 darab gyönyörű természetes zöld levél két árnyalatban műanyagból készült, és a valódi levelek hű mása. Javasoljuk, hogy kínálatunkból dekoratív virágcserépbe helyezze.

Elhelyezkedés

Hozz egy kis zöldet a belső terekbe ezzel a mesterséges trópusi pálmafával, amely elevennek tűnik. Ez a tökéletes módja annak, hogy felpezsdítse otthona , irodája vagy szállodája belsejét. Minden szobában kitölt egy üres sarkot. Pálmafánk természetes dominanciát teremt a térben, gyönyörű leveleivel minden szobát megvilágít, és a kilátás még a legnagyobb dudrok hangulatát is javítja. A szalonban vagy a bevásárlóközpontban található helyét sok ügyfél értékelni fogja. A mesterséges pálmafa nagyszerű megoldás lesz azok számára, akiknek nincs lehetőségük élő növények termesztésére.

Kombinációk

Ha bőséges tere van, javasoljuk, hogy kombinálja a mesterséges trópusi pálmát más, mesterséges tenyérrel a kínálatunkból. A fa tenyér lenne megfelelő alternatívát együtt Areca pálma fognak létrehozni tökéletes harmóniában a szobában. A zöldség lehetővé teszi, hogy felfrissítse a belső teret, és otthonosságot és kényelmet hozzon otthonába minden erőfeszítés és gondozás nélkül. Például, ha újra el kell osztania egy szobát, ezt finoman tegye meg. Helyezzen több darab pálmafát egy hosszabb magas dobozba, és otthona felismerhetetlenné válik ennek a felvonulásnak köszönhetően.

Paraméterek

Termékkód 20005
Magasság 70 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 10.19 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 16 cm
Levél szélessége 2.5 cm
Lapok száma 8 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!