Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Buxus mesterséges panel - 50x50 cm

Kedvezmény
3 %
Eredetileg
5 139 Ft
Csak ma
4 969 Ft ÁFA-val
3 912,60 Ft ÁFA nélkül
626 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az örökzöld bokorfa lombhullató cserje, amelyet nagy számban termesztettek sok kastélykertben vagy parkban. Lassan nő, de idővel 6 m magasra is megnőhet. Zöld ágai ellenkező, tojásdad levelekkel benőttek. A levelek kicsik, simaak és bőrösek. Kora tavasszal sárga virágú golyók alakulnak ki, amelyek nem rendelkeznek koronával a levelek hónaljában. A Buxus egy egynemű növény, hím és nőstény virágai ugyanazon a növényen nőnek. A nőstény virágokat a hímek feletti ágakra helyezik, és megtermékenyítés után apró gyümölcsöket - kapszulákat képeznek. A Buxus mérgező növény. A levelek, különösen a fiatal növények, összetéveszthetők a medvekölykök vagy áfonya leveleivel.

Esemény

Az örökzöld bukszfa az eredeti növény a mediterrán térségből, ahonnan a termelők elterjesztették a világ más részeire. Évszázadok óta minőségi fáját használják, amely fehér vagy világos sárga, kemény, nehéz és finom szerkezetű.

Paraméterek

50x50 cm -es mesterséges Buxus panelünk minőségi műanyagból készült , UV -védelemmel . Kis levelei sötétzöld színűek, a végén néhány sárga-zöld színű, ami érdekes színes megjelenést kölcsönöz. Az egyes panelek tartóváza PE anyagból készült, 25x25 cm méretű részekből áll. Az egyes részeket a széleken csatlakozókapcsokkal egészítik ki, hogy könnyen össze lehessen kötni a kívánt méretet. Az alappanel mindig 4 részt tartalmaz, így a megrendelt panel teljes mérete 50x50 cm. Minden panel hátoldalán található egy műanyag rács, amely egyszerűsíti a telepítést, valamint a panel egyenes vágását a kívánt méretre, amelyet beállíthat.

Elhelyezkedés

Telepítheti a panelt erkélyre vagy kerítésre, és így kellemes képernyőt hozhat létre, például egy zavaró utcából. A mesterséges sövény előnye egy nagyon reális kialakítás, gyakran a természetes eredeti felismerése nélkül, nagyon egyszerű telepítés egy meglévő hálóra vagy falra, és gyakorlatilag nincs későbbi karbantartás.

Kombinációk

Mesterséges bukszfa panelek dekoratív módon rögzíthetők a falhoz a belső térben. Kiegészítheti őket különféle pozsgás növényekkel vagy páfrányokkal. Ennek köszönhetően nagyon könnyen létrehozhat egy olyan képet, amely tele van zöldekkel, amelyek nem kerülik el a nézeteket.

Paraméterek

Termékkód 30000
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!