Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges lombhullató panel Buxus - 50x50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
5 439 Ft
Csak ma
3 259 Ft ÁFA-val
2 566,14 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Az 50 x 50 cm-es mesterséges puszpángfenyő az egyik legkeresettebb műsövény Hollandiában és Belgiumban. Kiváló minőségű műanyagokból készül, szabadalmaztatott Nano-UV blokkolóval. A színek legalább 8 évig kint, a napon frissen zöldek maradnak. A levelek rendkívül rugalmasak és megfelelő alakúak maradnak. A kerítést beltéri és kültéri használatra tervezték. A levelek részletesen kidolgozottak és különféle zöld tónusúak és méretűek. A kerítés nagyon reálisnak tűnik. Mesterséges fedezeti alkalmazás: Használhatja ezt a műkerítést fal dekorációként is, vagy elfedheti a terasz kilátását. A kerítés minimális karbantartást igényel. Az összeszerelés nagyon egyszerű - egyszerűen kattintson a szőnyeg részeire. Az ollóval kivághatja a kerítést a kívánt méretre. A műszőnyegek szerszámok nélkül bepattinthatók, és bármilyen kívánt felületre rögzíthetők. Így kap egy gyönyörű zöld falat egy egyedi sövényből. Egyszerűen csavarja be a kerítést a kívánt formátumban és méretben bárhová a csavarokkal, ahol csak akarja. Könnyedén megrendelheti a színes csavar méretét és típusát online áruházunkban. Dekoratív módon műszőnyegeket is rögzíthet a falon a belső térben. A Buxus műkerítés kissé sötét, dekoratív módon rögzítheti a falon a belső térben, és kiegészítheti más behelyezett növényekkel. A kerítés speciálisan C tűzvédelmi osztályú tűzgátló anyaggal van felszerelve. A műsövényből készült levelek és szőnyeg tartós égésgátló anyagból készülnek. Nem ez a helyzet impregnált műsövénnyel, amelyet aztán égésgátlóval injektálnak. A tűzálló szövet lemossa az esőzuhanyt a levelekről. A mesterséges sövény sajátosságai: Az átlátszóság kevesebb, mint 5%, viszonylag sűrű a többi fajhoz képest. A viszonylag nagy levelek miatt egyes levelek között kis rések vannak. A sötétzöld szín és a vastag levelek szép változatosságot biztosítanak, ami távolról is szép képet hoz létre. Különböző zöld árnyalataival és ötnél több méretével és formájú levelével a műsövény nagyon reálisnak tűnik. A mesterséges sövényeket nem lehet összehasonlítani a kézműves boltban található műszőnyegekkel. A különbség az anyagban van, szőnyegeink tartós PP-ből (polipropilén) készülnek. A lepedők poliészterből készülnek, amelyet gyakran használnak a ruházatban. Ennek a szőnyegnek ezért sok gyakorlati előnye van. Nem igényel gyakori tisztítást és hasonlókat. Nincs több metszés, és nem kell aggódni, hogy a növény túlnő. A szőnyeg csak 5 cm vastag, ezért kompaktan rögzíthető a falhoz. Mesterséges sövényt rögzíthet, ahol csak akar. (falak, mennyezet, lejtős tetők és még kerek felületeken is) Ezt a kerítést nagy UV-sugárzással szembeni ellenállóképesség és 99% -os levélsűrűség jellemzi. A sötétzöld szín garantálja a szőnyeg tökéletes valós hatását. Az egyik típusú lapot használták a gyártáshoz.

Paraméterek

Termékkód 7347
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!