Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges panel Rozmaring - 50x50 cm

5 979 Ft ÁFA-val
947 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A rozmaring a Lamiaceae családba tartozik, és régóta fontos gyógynövény. A rozmaringlevélből készült teát egykor az idegek megnyugtatására és a memória erősítésére használták, a leveleket pedig az illatszerekben és a gasztronómiában is használják. 1584 óta a rozmaringot szimbólumként használják olyan fontos események megemlékezésére, mint a temetési szertartások és esküvők. A rozmaring mindig zöld, sűrűn elágazó cserje, amely 75-150 cm magasra nő. Apró rózsaszín vagy kék-ibolya virágai vannak, amelyek a levelek barázdájából nőnek ki. Júniustól augusztusig virágzik, néha másodszor ősz elején. Rövid és keskeny, élénkzöld levelei tűhöz hasonlítanak. Lineárisak, hátul szürkésszürkeek, arcon sötétzöldek. Összezúzva az ujjak intenzív illatúak.

Esemény

Bár a rozmaring eredetileg a Földközi -tenger vidékéről származik, ma már földgömbünk más részein is termesztik dísznövényként vagy gyógynövényként és fűszerként.

A rozmaringot Európában a 15. században kezdték termeszteni. Füstölőként használták, illatanyagok és olajok készítésére használták. A középkorban a szüzesség szimbóluma volt, később a szerelem és a hűség szimbólumává vált. Ezek voltak a fő okok, amiért a rozmaring az esküvői dekoráció része, még ma is rögzítve van a toll. A rozmaring története Shakespeare előtt nyúlik vissza. Az ókori egyiptomiak, rómaiak és görögök szent gyógynövénynek tartották, és általában a levegő tisztítására és a betegségek terjedésének megakadályozására használták.

Paraméterek

A Rosemary mesterséges paneleink gyönyörű természetes zöld színűek, mérete 50x50 cm . Kis levelekkel rendelkező gallyai kiváló minőségű műanyagból készülnek , UV -védelemmel . Nagyon levegősnek tűnik. Az egyes panelek tartóváza PE anyagból készült, 25x25 cm méretű részekből áll. Az egyes részeket a széleken csatlakozókapcsokkal egészítik ki, hogy könnyen össze lehessen kötni a kívánt méretet. Az alappanel mindig 4 részt tartalmaz, így a megrendelt panel teljes mérete 50x50 cm. Minden panel hátoldalán található egy műanyag rács, amely egyszerűsíti a telepítést, valamint a panel egyenes vágását a kívánt méretre, amelyet beállíthat.

Elhelyezkedés

A Rozmarín mesterséges lakópanel szintén nagyon jó alap egy mesterséges zöld fal belső és külső kialakításához . Kiváló segítő a kíváncsi szomszédok előtt. Telepítheti a panelt erkélyre vagy kerítésre, és így kellemes képernyőt hozhat létre egy zavaró utcából. A mesterséges sövény előnye egy nagyon reális kialakítás, gyakran a természetes eredeti felismerése nélkül, nagyon egyszerű telepítés egy meglévő hálóra vagy falra, és gyakorlatilag nincs későbbi karbantartás.

Kombinációk

Mesterséges rozmaring panelek dekoratív módon rögzíthetők a falhoz a belső térben. Kiegészítse őket más növényekkel, mint például a pozsgás növények, páfrányok vagy virágos növények, például a rózsa , a petúnia , és olyan gyönyörű képet fog létrehozni, amely vonzza minden szemét.

Paraméterek

Termékkód 30005
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!