Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges panel Ivy - 50x50 cm

Kedvezmény
4 %
Eredetileg
5 109 Ft
Csak ma
4 929 Ft ÁFA-val
3 881,10 Ft ÁFA nélkül
1032 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani október 4., szerda
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta október 5., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A borostyán örökzöld hegymászó növény, amely idővel fásodik. Erdőborításra jellemző növény. Ez az egyik legigénytelenebb és ugyanakkor ellenálló növény. Télen nem ejti el a leveleket. Ezért gyakran része az őszi és karácsonyi díszeknek. Előnye, hogy a borostyán még mindig zöld növény. Így ez az egyik legkeresettebb mászófa. A kúszónövény is az egyik legjobb légtisztító. Az Ivy hátránya, hogy folyamatosan gyökereket teremt, és ha a ház homlokzatán található, megtöri a falazatot. A borostyán nagyobb adagokban mérgező. A növény legmérgezőbb része a bogyók. Ezek a madarak megélhetési forrásai. Számos rovarfajnak ad otthont.

Esemény

Eredet és forgalmazás: Ivy valószínűleg Európából származik. Ma Európában és Ázsiában növekszik, és megismerték Észak -Amerikában. Nagyon elterjedt az árnyékos erdőkben, ahol felmászik a fatörzsekre. Inkább a félárnyékot részesíti előnyben. A borostyán jól virágzik a humuszban gazdag nedves talajban. Alkalmazás kozmetikumokban: A kozmetikumok főként az alfa-hederin hatásait használják a puffadtság eltávolítására. A stabilizált borostyán kivonatot krém és más kozmetikumok formájában alkalmazzák.

Paraméterek

Mesterséges Ivy panelünk 50 cm széles és 50 cm hosszú . Ez egy sűrű panel, különböző méretű sötét és világoszöld színű levelekkel. Kiváló minőségű műanyagból készült , UV-védelemmel , így nem csak a belső, hanem a külső használatra is alkalmas. Az egyes panelek tartóváza PE anyagból készült, 25x25 cm méretű részekből áll. Az egyes részeket a széleken csatlakozókapcsokkal egészítik ki, hogy könnyen össze lehessen kötni a kívánt méretet. Az alappanel mindig 4 részt tartalmaz, így a megrendelt panel teljes mérete 50x50 cm. Minden panel hátoldalán található egy műanyag rács, amely egyszerűsíti a telepítést, valamint a panel egyenes vágását a kívánt méretre, amelyet beállíthat.

Elhelyezkedés

Mesterséges sövény Az Ivy az egyik legnépszerűbb mesterséges sövény. Másolatunknak köszönhetően egy matt fal vagy kerítés nagyon érdekes lesz. A mesterséges sövény a természetes növényzet utánzata. Az élő cserjékkel ellentétben a mesterséges sövények nem nőnek, és nem igényelnek karbantartást. Az összeszerelés nagyon egyszerű, az egyes 50 x 50 panelek egyszerű kattintással kapcsolódnak egymáshoz. Bármilyen felületformátumot csatlakoztathat, és háztartási ollóval vághatja a kívánt méretre. Reális, mesterséges borostyánfalat kap.

Kombinációk

A mesterséges élő panel Ivy szintén nagyon jó alap egy mesterséges függőleges kerthez beltéren és kívül. A műanyag panelt rögzítheti a falhoz a belső térben, és hozzáadhat más növényeket, amelyeket könnyen csatlakoztathat a panelhez, és így létrehozhatja az ideális kompozíciót elképzelései szerint. Hozzáadhat többszínű vagy egyszínű növényeket, ideálisak a páfrányok vagy a pozsgás növények, amelyeket széles kínálatunkból választhat. Készítse el saját zöld oázisát otthon ötletei szerint gyönyörű mesterséges borostyán panelekből, amelyek egész évben tetszeni fognak. Különböző típusú mesterséges paneleket kínálunk, és online boltunkban a megfelelő csavarokat és dübeleket is kínáljuk Önnek, hogy könnyen és helyesen lehessen őket felszerelni. Tekintse meg tartozékaink oldalát.

Paraméterek

Termékkód 30007
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!