Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Photinia mesterséges panel - 50x50 cm

Kedvezmény
3 %
Eredetileg
5 459 Ft
Csak ma
5 289 Ft ÁFA-val
4 164,57 Ft ÁFA nélkül
684 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Photinia szlovákul Červienka egy folyamatosan zöld, kompakt cserje, amely 2-3 m-re nő. A levelek fényes sötétzöldek. Csírázáskor a legszebbek, amikor a fiatal levelek élénk bordó vörös színűvé válnak. A Photinia élénkvörös fajta fotinia, hosszúkás levelekkel. A hajtások teteje élénkvörös, különösen kora tavasszal, így tél után nagyon hamar sok színt visznek a kertbe. Photinia nem esik. Aromás fehér virágokkal virágzik, amelyek kevésbé feltűnőek. Körülbelül 2-3,5 m magasra és szélességre nő. Alkalmas díszkertekbe, mint domináns elem és sövényvonalakba. Minden helyen virágzik. Az első években a cserje meglehetősen vékony, később az elágazás megvastagodik, így teljesen átlátszatlan.

Esemény

Ezeknek a fajoknak a természetes elterjedése a meleg Kis -Ázsiára korlátozódik a Himalájától keletre Japánig és délen Indiáig és Thaiföldig. A Photiniát védeni kell a téli hideg és száraz szelektől. Napos helyen kedveli a nedves, jól lecsapolt talajt. Fagyálló, ellenáll a -20 ° C -os hőmérsékletnek.

Paraméterek

A mesterséges Photinia panel mérete 50x50 cm . Ez egy sűrű zöld levél panel, némelyik végén bordó vörös. A levelek különböző méretűek, ami sűrű természetes benyomást kelt bennük. Kiváló minőségű műanyagból készült , UV-védelemmel , így nem csak a belső, hanem a külső használatra is alkalmas. Az egyes panelek tartóváza PE anyagból készült, 25x25 cm méretű részekből áll. Az egyes részeket a széleken csatlakozókapcsokkal egészítik ki, hogy könnyen össze lehessen kötni a kívánt méretet. Az alappanel mindig 4 részt tartalmaz, így a megrendelt panel teljes mérete 50x50 cm. Minden panel hátoldalán található egy műanyag rács, amely egyszerűsíti a telepítést, valamint a panel egyenes vágását a kívánt méretre, amelyet beállíthat.

Elhelyezkedés

A Photinia mesterséges panel a természetes növényzet utánzata, nagyon alkalmas mesterséges kerítésként való használatra. A sövényekkel ellentétben ez szinte karbantartásmentes, és tökéletes dísze a falaknak, akár otthon, akár az irodában. A mesterséges sövényt is használhatja a kilátás lefedésére, például az erkélyen vagy a teraszon. Az alkatrészek ollóval könnyen beállíthatók a kívánt méretre. Az alkatrészeket integrált lyukak és kapcsok kötik össze, így végtelenül nagy, összefüggő felületek hozhatók létre. Nagyon könnyű telepítés.

Kombinációk

A mesterséges panel külső és belső használatra egyaránt alkalmas. Ennek a panelnek számos gyakorlati előnye van. Ha a panelt kerítésként szeretné használni a panel hátoldalán, javasoljuk, hogy árnyékoló hálót szereljen be a kerítés átlátszatlanságának növelése érdekében. A Photinia mesterséges panelt a belső falhoz rögzítheti, és további behelyezett növényeket is hozzáadhat. A piros Anthurium, amely megkülönböztető elem lenne, zöld alapon nagyon szépen kiemelkedne. Ha felkérik, hogy még változatosabbá tegye ezt a panelt, adja hozzá az orchideák és páfrányok virágait, az eredmény meghaladja a várakozásokat.

Paraméterek

Termékkód 30001
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!