Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges lombhullató panel Buxus - 50x50 cm

Kedvezmény
19 %
Eredetileg
4 732,21 Ft
Csak ma
3 833,09 Ft ÁFA-val
3 018,18 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Az 50 x 50 cm-es mesterséges puszpángfenyő az egyik legkeresettebb műsövény Hollandiában és Belgiumban. Kiváló minőségű műanyagokból készül, szabadalmaztatott Nano-UV blokkolóval. A színek legalább 8 évig szép zöldek maradnak a szabadban, a napsütésben. A levelek rendkívül rugalmasak és megfelelő alakúak maradnak. A kerítést beltéri és kültéri használatra tervezték. Ez a durva sötét kerítés 4 centiméter hosszú ágakból áll. Ezeknek átlagosan 1 centiméternyi levele van, a végükön világoszöld folt van. A levelek természetes szeműek, különböző méretűek és a zöld különböző árnyalatúak. Mesterséges fedezeti alkalmazás: Használhatja ezt a műkerítést fal dekorációként is, vagy elfedheti a terasz kilátását. A kerítés minimális karbantartást igényel. Az összeszerelés nagyon egyszerű - a szőnyegek 50 x 50 cm-es részeinek egyszerű kattintása egymás felé. Az ollóval kivághatja a kerítést a kívánt méretre. A műszőnyegek szerszámok nélkül bepattinthatók, és bármilyen kívánt felületre rögzíthetők. Így kap egy gyönyörű zöld falat egy egyedi sövényből. Egyszerűen csavarja be a kerítést a kívánt formátumban és méretben bárhová a csavarokkal, ahol csak akarja. Könnyedén megrendelheti a színes csavar méretét és típusát online áruházunkban. Dekoratív módon műszőnyegeket is rögzíthet a falon a belső térben. A Buxus műkerítés kissé sötét, dekoratív módon rögzítheti a falon a belső térben, és kiegészítheti más behelyezett növényekkel. A kerítés speciálisan tűzgátló anyaggal van felszerelve. A mesterséges sövényből készült levelek és szőnyeg tartós égésgátló anyagból készülnek. Nem ez a helyzet impregnált műsövénnyel, amelyet aztán égésgátlóval injektálnak. A tűzálló szövet lemossa az esőzuhanyt a levelekről. A puszpáng 4 cm hosszú ágakból áll. Ezeknek 1 cm átmérőjű levelei vannak, halványzöld foltokkal a végén. A levelek természetes szeműek, különböző méretűek és a zöld különböző árnyalatúak. Mindez nagyon reális megjelenéshez vezet. A szőnyeg kompaktan rögzíthető a falhoz. Mesterséges sövényt rögzíthet, ahol csak akar. (falak, mennyezet, lejtős tetők és még kerek felületeken is) Ezt a kerítést nagy UV-sugárzással szembeni ellenálló képesség és 99% -os levélsűrűség jellemzi. A gyönyörű zöld szín garantálja a szőnyeg tökéletes valós hatását. Az egyik típusú lapot használták a gyártáshoz.

Paraméterek

Termékkód 7345
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!