Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Gardenia mesterséges panel - 50x50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
7 289 Ft
Csak ma
4 369 Ft ÁFA-val
3 440,16 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Gardenia népszerű szobanövény díszítése és virágai miatt, intenzív jázmin illattal. A Gardenia nemzetség egyik leggyakrabban termesztett faja. A 18. század közepén érte el Európát, és nagyon gyorsan elterjedt. Abban az időben virágai a gomblyukak népszerű díszeivé váltak. Mivel nem tolerálja a 10 ° C alatti hőmérsékletet, és egyáltalán nem fagy, ezért szükségszerűen szobanövényként vagy üvegházként termesztik közép -európai körülmények között.

Esemény

Származási helyén, Kínában, Japánban, Laoszban, Thaiföldön és Vietnamban gyakori kültéri növény. Könnyű erdőkben, bozótosokban és tengerparti növényzetben nő a tengerszinttől a dombokig és a hegyi lejtőkig 1500 m magasságig. Eredeti területén kívül sok helyen elterjedt a vadon élő emberek körében, különböző mértékben fordul elő minden szubtrópusi éghajlatú kontinensen.

Paraméterek

Gardénia panelünk mérete 50x50 cm . A természetes zöld színű levelek kiváló minőségű műanyagból készülnek , UV -védelemmel . A legapróbb részletekig átdolgozzák, a hangsúly az erős erezésen volt, hogy a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson egy igazi növény leveleire. Az egyes panelek tartóváza PE anyagból készült, 25x25 cm méretű részekből áll. Az egyes részeket a széleken csatlakozókapcsokkal egészítik ki, hogy könnyen össze lehessen kötni a kívánt méretet. Az alappanel mindig 4 részt tartalmaz, így a megrendelt panel teljes mérete 50x50 cm. Minden panel hátoldalán található egy műanyag rács, amely egyszerűsíti a telepítést, valamint a panel egyenes vágását a kívánt méretre, amelyet beállíthat.

Elhelyezkedés

A Gardénia mesterséges panel nagyon alkalmas a sövény helyettesítésére, sűrűségének és UV -védelmének köszönhetően a szabadban is használható. A belső térben Gardénia paneleink segítségével eredeti zöld falat hoz létre, amely egy kis természetet hoz otthonába. Ezek a függőleges kertek széles körben alkalmazhatók kávézókban, szállodai recepciókon és üzleti központokban is.

Kombinációk

A semleges zöld színének köszönhetően panelünk gyakorlatilag bármivel kombinálható. Ha úgy dönt, hogy ezt a panelt képként használja, akkor nagyon lenyűgöző lesz a páfrányokkal, a Fitoniával, a színes pozsgásokkal vagy az Echeverie -kkel, széles kínálatunkból. Egyszerűen helyezze be őket a zöld Gardenia panelbe, és megszületik az eredeti kép. A kreativitásnak nincs határa.

Paraméterek

Termékkód 30006
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!