Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fa Wisteria lila 150 cm

50 099 Ft a DPH-val
50 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A wisteria egy fás, gyorsan növekvő, nagy súlyú Liana, amely nem rendelkezik inakkal, és nem nélkülözheti a szilárd támaszt. Általában fák és teraszok közelében ültetik, ahol népiesen "felkarcolják". Az óramutató járásával megegyező irányban, jobbra tekeredik a tartó körül. A Wisteria 7,5 méter magasra nő. Májustól júniusig virágzik, a virágok pillangóvirágúak és lenyűgöző, túlnyúló fürtöket alkotnak, amelyek akár 50 cm hosszúak, fehér, rózsaszín vagy lila színűek. A virágok a fürtökben egyszerre bontakoznak ki, és nagyon lenyűgöző képet alkotnak. A virágok ötfogú kehelyből, pajzsból és csónakból állnak. Virágzás után sem veszíti el vonzerejét. Fiatal világoszöld levelei szépen lógnak a földön. A Wisteria erős mászófák, amelyeket a kertben különböző célokra használnak. Fagyálló és lombhullató (novemberben). A növény minden része és a legtöbb mag tartalmazza a mérgező Wisterin glikozidot. Még két -három mag elfogyasztása is súlyos következményekkel járhat a gyermekek számára.

Esemény

Az USA -ból származik, Európában 1816 óta termesztik, de Japánban , Kínában és Koreában a legelterjedtebb. Thomas Nuttall botanikus elmondta, hogy a Wisteria családot Caspar Wistar amerikai orvos és anatómus emlékére nevezte el. Általában két fajt termesztenek a kertjeinkben: a kínai és a japán wisteria. Híres életképessége, hosszú élettartama, szelíd virágos vízesései és átható illata teszik a legvonzóbb hegymászó Lianává. A wisteria romantikus hangulatot kölcsönöz a kertnek, és így megnyeri az új virág szerelmeseinek szívét. Húsz fokos fagynak is ellenáll, ezért elég népszerű a vidékünkön.

A Wisteria szereti a napsütést, jól védve a széltől. Rendszeres és radikális vágást igényel.

Paraméterek

A mesterséges wisteriánk 150 cm magas, beleértve az alapvető műanyag virágcserepet is . Az alap virágcserép átmérője 17,78 cm . A mesterséges hordozó felületét mohautánzat borítja. A wisteria nagyon valósághűnek tűnik, köszönhetően a törzsnek, amely természetes fából készült , levelei részletesen kidolgozottak és minőségi textilből készültek.

Elhelyezkedés

A Wisteria mesterséges fát a belső térre tervezték. Romantikus megjelenésével egyetlen vendég vagy vásárló figyelmét is felkelti. A wisteria a szálloda halljában , a bevásárlóközpontban , a színház előcsarnokában helyezhető el. Alkalmas különféle jelenetekhez, növeli a környezet esztétikai szintjét . A mesterséges fa nagyszerű alternatíva az élő fákhoz, ahol nem tudnak növekedni, vagy ahol a gondozás lehetetlen.

Kombinációk

Szépségével és nagyszerűségével a wisteria a virágzó fák királynője. Ezért elég gazdag dekorációként. De ha kellemes dekorációt szeretne létrehozni, ne habozzon Ficus vagy Laurel után nyúlni . Ezzel a kombinációval létrehozza a béke oázisát, és kellemesebbé teszi otthonát vagy munkahelyi környezetét. Weboldalunkon megtalálja az összes említett terméket, beleértve a dekoratív virágcserepeket is , amelyekkel növényeket adhat hozzá, hogy még ízlésesebb és modern dekorációt hozzon létre pontosan elképzelései szerint.

Paraméterek

Termékkód 20025
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga faipari
Levélmagasság 7.5 cm
Levél szélessége 2 cm
Lapanyag textíliák
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Virág színe lila
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!