Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Lövés virágzó 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
59 899 Ft
Csak ma
35 899 Ft ÁFA-val
28 266,93 Ft ÁFA nélkül
291 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Strelice egy trópusi növény, egzotikus madárszerű virággal. Egyedi megjelenésű elegáns, középmagas évelő, amely jó adag egzotikumot visz az otthonba. Még így is jellemezhető a Strelice, amely régóta az egyik legnépszerűbb szobanövény a világ különböző részein, így Közép-Európában is. Az egész növény magassága elérheti a 100-150 centimétert. A banánfához hasonló bőrszerű levelek jellemzik. Alakjuk hosszúkás, ovális, 50 centiméteresre nőnek. A növény legjellemzőbb eleme a hegyes alakú virág. A virágok színe leggyakrabban narancssárga vagy kék. Egy száron 2 színes virág nő.

Esemény

Egzotikus, extravagáns, egyszerűen bájos. Ezeket az attribútumokat egyszerűen hozzárendelhetjük a Shootinghoz. Eredete a trópusi éghajlatról származik, de idővel minden kontinensen megtalálta a helyét. Ez alól az európai sem kivétel.

A népszerű egzotikus növény Afrikából érkezett az öreg kontinensre. Eredeti hazája a Dél-afrikai Köztársaság, ahol mindig is vadon nőtt. Színes varázslatos virágainak köszönhetően sok háztartásban fokozatosan elkezdett háziasodni.

Paraméterek

Műlőterünk virágtartóval együtt 150 cm magas. 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben kapható. A mesterséges hordozó felületét dekoratív duzzasztott agyag borítja. 25 levél és 3 virág "nő" 4 műanyag száron. Bár minőségi műanyagból készültek, megkülönböztethetetlenek az élőktől. A levelek természetes zöld színűek. A narancssárga-lila virágok az élővilág tökéletes másai.

Elhelyezkedés

Modern világos lakásban, üvegcsarnokokban és a medencéknél is megállja a helyét. Ez a növény reprezentatív helyet érdemel, értékes és igazán érdekesen, fényűzően kiegészítheti a teret. Jellemzője az atipikus virág, amely nagyon vonzó és első pillantásra felkelti a figyelmet. Gyönyörű társ olyan helyeken, ahol az élő növények nem fejlődnek.

Kombinációk

Mesterséges Shooting növényünk egyénileg is gyönyörűen megvilágítja a teret, ráadásul nem kell aggódnia, és a szép megőrzéshez elegendő, ha időnként letörli a leveleket a porról. Sokoldalú, és jól kombinálható zölddel. Nagyon szépen működik a klasszikus típusú virágcserepekben, melyeket kínálatunkban is megtalál.

Paraméterek

Termékkód 20069
Magasság 140 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 4 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 37 cm
Levél szélessége 17 cm
Lapok száma 25 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 3 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe narancs, lila
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!