Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tenyér Areca 170 cm

54 899 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

Palma Areca régiónkban elsősorban klasszikus szobanövényként népszerű. Különösen felálló száruk hasonlít az egyedülálló bambusznövényhez. Ezeket a szárakat általában legyező alakú, ívelt, levelek végzik, amelyek ellentétes irányban vannak elrendezve. A levelek hihetetlenül 1,2 méter hosszúak lehetnek.

A törzs tetején növő levelek szinte mindig tenyér- vagy tollszerűek, a szárak mindig zöldek. Ennek a pálmának nagy számú törzse bokros elágazású, levelei nagyszámú fényes párra vannak osztva toll alakban. A levegő javító képességének köszönhetően a növény hozzájárul a kellemes beltéri klímához.

Esemény

Areca trópusi pálmafa, őshonos Madagaszkáron és Tanzániában. Tollszerű levelei miatt az egyik legvonzóbb pálmafa. Összesen több mint 50 faj létezik. Ez egy karcsú pálmafa, amely az évek során törzseket alkotott. Átlagosan eléri a 3 métert, de elérheti a 6 métert is. A levelek tollasak, ívesek, zöldek és 2-3 méter hosszúak.

Paraméterek

Az Areca mesterséges tenyerünk 170 cm magas beltéri növény, beleértve az alapvető virágcserepet is. 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépbe szerelve kerül forgalomba , melynek felületét mesterséges moha utánzat borítja. Kilenc műanyag csomagtartóval rendelkezik, amelyek természetes faszálba vannak csomagolva, így nagyon valósághűnek tűnnek. Palmában 27 gyönyörű zöld, műanyagból készült ága van, amelyeket nehéz megmondani az élőknek.

Elhelyezkedés

Bárhol elhelyezheti Areca tenyerünket. Ez egy gyönyörű növény, amely alkalmas autószalonokba , iskolai létesítményekbe , bevásárlóközpontokba, színházakba, de otthonába is . Jelenlétével egy kis egzotikumot lehel otthonába, és kellemes közérzettel tölti meg. Kiváló megoldás allergiásoknak vagy kisgyermekes vagy háziállatos családoknak is, ahol az élő növényeknek esélyük sincs a növekedésre.

Kombinációk

A Palma Areca kiváló társ bármely más pálma , fa vagy növény számára . Ilyen kombinációban gyönyörű zöld kompozíciót hozhat létre. Szóval bújj be a nappaliba vagy az előcsarnokba. Arecy mesterséges tenyérünk szépsége és nagyszerűsége tovább fokozódik a megfelelő virágcserep kiválasztásával. Az említett termékeket és virágcserepeket megtalálod az áruházunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20011
Magasság 170 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 60 cm
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 20 cm
Szárak / szárak száma 9 ks
Szár / szár anyaga műanyag, faipari
Ágmagasság 60 cm
Ágak száma 27 ks
Elágazó anyag műanyag
Levél hossza 50 cm
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld, barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 60 cm
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!