Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges páfrányfa 180 cm

62 799 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A páfrányok a világ legmeglepőbb növényei közé tartoznak. Törzsük többé -kevésbé vékony, de leveleik könnyen meghaladhatják a két méter hosszúságot. Távolról úgy néznek ki, mint a pálmafák, még akkor is, ha nincs velük semmi baj, mert semmi közös nincs bennük. Annak ellenére, hogy nincs virágjuk, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a kertek, teraszok és lakások egyik legnépszerűbb növénye legyen. A páfránynak gyökérzete, szára és levelei vannak. Nincs benne mag. A levelek nem hasonlítanak más növények leveleire. Úgy néznek ki, mintha egy ágba több ágat fektetnének, és a szárhoz rögzítenék. Színük a világoszöldtől a sötétzöldig változhat. A fapáfrányok gyakran esnek a vadonban, mégis sikerül újból gyökeret verniük az új földi helyzetből, és új függőleges növekedést indítani.

Esemény

A leghíresebb és fagyálló fa páfrányok őshonosak Tasmániában, Új-Zélandon és Ausztráliában. Részleges árnyékot igényelnek, de árnyékos helyet is elviselnek, száraz nyári környezetünkben nem szeretik a helyet közvetlen napfényben. Ismert arról, hogy erős árnyékban virágzik, ahol mást túlél. Területünkön Považská Bystrica környékén érdekes helyek találhatók páfrányok gazdag ábrázolásával. Ennek oka a hegyvidéki dombormű, amely a legkülönfélébb élőhelyek nagy számát hozza létre - a száraz szikláktól a vizes talajig és mocsarakig.

Paraméterek

Mesterséges páfrányfánk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. A fát cserépbe ültetik, és 5 mesterséges törzse van, és 128 mesterséges zöld levél van a fán, amelyek nem különböztethetők meg az élőktől. A belső térre tervezték. 25,4 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk. A mesterséges hordozó felületét mohautánzat borítja.

Elhelyezkedés

Ha olyan helyiségre van szüksége, ahol nincs elég fény, akkor a páfrányfa a megfelelő választás. Még mindig vonzó lesz. A szoba sarkában vagy a szekrény szélén tűnik ki leginkább. Kényelmes elhelyezni reprezentatív terekben is . A páfrányfa gyönyörű dekorációs kiegészítő minden belső térbe, a szoba kellemes megjelenése és dekorációja érdekében. Alkalmas még rendkívül igényes belső terekben is (fényhiány, dohányzóhelyek). Könnyen kezelhető és hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombinációk

Vágysz egy frissítő és titokzatos erdei hangulatra, amely elterjed a lakásodban, és nem tudod, hogyan érheted el ezt? Az ideális megoldás a bájos páfrányok - lenyűgöző levelekkel rendelkező szobanövények, amelyek a legszebb zöld árnyalatokba öltöztetik otthonát.

Különböző színű és méretű évelő növények , sziklakertek , páfrányok és dísznövények kombinálhatók mesterséges páfrányfánkkal. Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserépbe helyezze, amelynek nagy választékát online áruházunkban is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20053
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 22 cm
A betét átmérője 23.9 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 40 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapok száma 128 ks
Lapanyag műanyag
Rügyek száma 30 ks
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 35 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!